dilluns, 19 de febrer del 2018

Impermeable

Fins ara quan plovia portàvem el B a la motxilla o a coll. Però aquest curs per anar a piscina o a les excursions, l'escoleta ens va demanar que els nens duessin a la bossa un impermeable per si de cas plovia.

La sortida fàcil era anar al decathlon o inclòs a un "tot a un euro". Però perquè escollir un camí fàcil si pots complicar-te la vida?? I més havent vist aquesta tela laminada tan bonica... compres la tela, agafes la pila de revistes, busques un patró i comença la festa! El patró no va folrat pero tu el vols folrar perquè no t'agrada el tacte de la tela per la trasera, ha de poder-se'l posar a sobre de la jaqueta així que has de calcar una talla més i també donar-li més marge d'ample, etc.

En aquest cas es el patró Drops de la ottobre design kids 3/2017 en talla 98. Aprofito per enllaçar a fans d'ottobre.

Us asseguro que vaig estar temptada de deixar-ho estar varies vegades, perquè la tela laminada és el mal. La màquina de cosir s'enganxava (no em passa mai!) i la tela requereix les menys puntades possibles, així que ull amb no tenir que descosir! Ho vaig passar magre però al final crec que va quedar força acceptable.

L'únic canvi que faria al patró seria allargar una mica el baix per cobrir-li més els camals.

1 comentari:

  1. És maquíssim! Quina sort que aquests dies està plovent! Moltes gràcies per enllaçar. Petons

    ResponElimina