dijous, 8 de setembre del 2016

Sense ordinador però amb samarreta nova

A principis de primavera se'm va espatllar l'ordinador. Si publicar al blog ja m'ho havia de planificar, havent de fer-ho amb les complicacions que suposa haver de fer servir el mòbil doncs... per això que porto molt temps sense publicar. Però cosir, si he cosit! A veure si deixo la mandra i trec temps per posar - me al dia.

L'últim que he cosit ha estat aquesta samarreta kimono de la ottobre 2/2016 en color gris i tela fina que vull que em serveixi per acabar l'estiu i començar la tardor en aquells dies, tampoc no gaires, que fa entre temps a Barcelona.

Tot i ser tela de punt he fet les pinces del pit, en un intent de ser 100% fidel al patró però al final vaig pecar i a les mànigues li vaig fer un plec. Crec que mai he cosit res 100% igual que les instruccions!! Però continuaré intentant - ho jajaja

Aprofito per enllaçar a rums i fans d'ottobre!

Perdoneu si la publicació o la foto no es veuen del tot bé . A veure si els senyors de Google milloren l'app...

3 comentaris:

  1. sempre se li ha de donar el teu toc a cada costura! ha quedat un basic molt ponible

    ResponElimina
  2. Es veu molt maca doncs! I aquest acabat de la màniga queda molt bé. L'he cosit varies vegades i és un patró amb moltes possibilitats!

    ResponElimina
  3. T'ha quedat un bàsic que es pot dur tot l'any. La gràcia de fer-nos la roba és precisament el poder fer-ho totalment al nostre gust i a la nostra manera i no a la de les instruccions jejeje. Gràcies per enllaçar al blog. Petons!

    ResponElimina